fbpx

Oulu2026-ohjelma tekee kulttuuri-ilmastonmuutosta!

Oulu2026-hakukirjassa esitellään osa lopullisesta kulttuuriohjelmasta. Ohjelmakattaus tulee vielä kasvamaan avoimien hakujen kautta, joita järjestetään vuosittain.

Kulttuuriohjelma toteuttaa Kulttuuri-ilmastonmuutosta ja perustuu kolmeen teemaan rohkeasti reunalla, vastakohtien voima ja villisti kaupunki. Tutustu teemoihin.

 

Arctic Food Lab

Arctic Food Lab on ohjelmakokonaisuus, joka tuo esiin Oulu2026-alueen pohjoisen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa oloissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta. Haluamme tarjota paikallisille ja kansainvälisille vieraille Arctic Food Lab -elämyksiä, joita ei voi kokea missään muualla.

Arctic Food Lab kokoaa yhteen Oulun seudun gastronomian ja ruokakulttuurin toimijoita, juhlistaa pohjoista ruokaa ja gastronomiaa.

Tutustu tarkemmin Arctic Food Lab -toimintaan

Rauhankone ja kuumat saunakeskustelut

Rauhankone-ohjelmakokonaisuus esittelee uuden tavan ratkaista konflikteja, edistää vuoropuhelua, parantaa kulttuuri-ilmastonmuutosta ja määrittelee uudelleen yhteisten etujen ja ihmisyyden käsitteet. Rauhankone pohjautuu suomalaisen tutkijan Timo Honkelan elämäntyöhön. 

Kuumat saunakeskustelut ovat osa Rauhankone-ohjelmaa. Keskusteluissa käsitellään ajankohtaisia tärkeitä asioita Erätauko-menetelmän avulla. Laajan keskustelun jälkeen lopputulos kiteytetään Kuumat saunakeskustelu -podcastiin.

Tutustu Kuumat saunakeskustelut -podcastiin.